TOVÁBBKÉPZÉS

Mindennél jobban vártuk azt a pillanatot, hogy újra menő fodrász rendezvényeket harangozhassunk be nektek. Íme, az egyik legígéretesebb, ami most a férfi fodrászat és borbély szakág professzionalitását emeli ki. Save the Date, HAIR/KRAFT BARBER LOOK&LEARN IS COMING! POWERED BY ANDIS HUNGARY

Középpontban a hazai férfi fodrászat

Nagyot álmodott a debreceni fiúkból álló HAIR/KRAFT csapata, amikor a BARBER LOOK&LEARN gondolata megfogalmazódott a fejükben. Szakmai rálátásuknak köszönhetően, kitaláltak egy olyan rendezvényt, ahol kizárólag a férfi fodrászat kerül majd a fókuszba. 2020. augusztus 15-én az ország más-más tájáról érkező 11 fellépő fogja bemutatni saját szakmai stílusát és technikáját egy-egy LOOK&LEARN bemutató keretei között. A program 50 perces blokkokból fog felépülni, amelyek alatt a barberek nemcsak a frizurákról, de egyedi látásmódjukról és életstílusukról is mesélni fognak a közönségnek. Ilyenre még hazai berkekben nem volt példa, a borbély társadalom most összefog és garantáltan magasabb szintre emeli a barber szakágat!

HAIR/KRAFT BARBER LOOK&LEARN 2020:

amit már most érdemes megjegyezni

Save the Date

2020. augusztus 15. (szombat)

NAGYERDEI VÍZTORONY

4032 Debrecen, Pallagi út 7.

JEGYÁRAK

20 db early bird jegy (5. sortól): 10.990 Ft

20 db jegy 5. sortól: 13.990 Ft

20 db jegy: 3-4 sor: 16.990 Ft

10 db jegy 1. sor: 19.990 Ft

Helyszínen: 25.000 Ft


Kiknek ajánljuk a rendezvényt?

Ez a rendezvény elsősorban azoknak szól, akik szeretnék fejleszteni az aktuális tudásukat a barber szekcióban, de annak sem lesz hátránya belőle, aki csupán motivációt szeretne gyűjteni a szalonmunkához.

Mire számíthatsz még a fodrászbemutatókon túl?

SZAKMA:

Az ANDIS Hungary a rendezvény fő támogatójaként egész nap egy külön standot biztosít arra, hogy megismerd és megvásárolhasd a brand termékeit. A belépő mellé minden résztvevőnek 10%-os kedvezmény jár a hajvágógépekre!

PARTY:

A szakmai programsorozat végeztével mindenkire egy hatalmas after party vár a helyszínen a @forestbump_debrecen támogatásával! Az összes karszalaggal rendelkező résztvevő belépési jogot kap a buliba. House, techno és deep house rajongók előnyben!Készítette: Fodrászinfó https://fodraszinfo.com/v2/save-the-date-hair-kraft-barber-looklearn-debrecenben/

Forrás és képek: HAIR/KRAFT